• Kontaktvérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Dotkor úr! Az alábbi kérdéssel fordulok Önhöz: a menstruációm 23. napján együtt voltam a párommal, óvszerrel védekeztünk, de az elején pár lökés a nélkül történt. Este voltunk együtt, utána még elmentem mosdóba, nem volt semmi probléma. Reggel viszont volt egy kis vérzésem. Nem sok, épphogy csak a WC papíron látszott. Ez tartott két napig, hasonló formában. Betéten nem volt semmi, csak a papíron, de nem minden alkalommal. A ciklusaim általában 30-35 nap közöttiek. Medserv szűrésen 5 hónapja vettem részt, mind a cytologia, mind a HPV negatív lett. Mi lehet a problema? Van okom a mehnyakrak miatt aggódni? Sajnos a nőgyógyászatom január 7-én rendel újra. Ráerek hozzá elmenni? Előre is köszönöm a segítséget!

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A leírt panasz alapján, kontaktvérzés, gyulladásra utal. A menstruációs ciklus ideje is eltér a normálistól. Nőgyógyászati szakvizsgálat tanácsos, gyógyszeres kezelés jön szóba.


        Kérdés: 2019. január 02., 10:40; Megválaszolva: 2019. január 02., 21:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő/ Doktorúr! Körülbelül másfél hónapja, heti 1-2 alkalommal pár órán keresztül szúrást érzek a jobb bordaívem alatt, közben enyhe fájdalmat a jobb kulcscsontomban. Levegővételkor a szúrás erősödik. Nem elviselhetetlen,...