• Ég a szemem s hatalmas duzzadt táska

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Üdv! Kb fél éve zavar az erős fény szinte száraz a szemem mintha égne! Szemem alatt hatalmas duzzadt táska lila karikával hideg jó rá de semmi változás! Ha szemre műkönnyt használok átmenetileg ok de a duzzanat nem megy le mit tegyek mi a helyes a égető érzés mellett a kinézetem nem szép látvány! Vizelet visszatartási problémám is van! Állandóan kiszáradva érzem magam pedig probalok inni de ahogy iszom ki is ürül!

        Dr. Árki Ildikó válasza a szem és vizelet panasz témában

        Tisztelt Kérdező! Nehéz így látatlanban bármi konkrétumot mondani. Szemhéjduzzanat oka lehet többek között allergia, vesebetegség. Szem alatti "lila karika" általában sérülés következtében alakul ki, de ilyet nem említett levelében. Legjobb lenne, ha személyesen keresne fel orvost, aki látja, hogy miről van szó, és vizsgálatot tud végezni. Vizelet visszatartási probléma (inkontinencia) miatt urológiai rendelés, szemészeti panaszok miatt szemészeti rendelés felkeresése is javasolt. Jó egészséget kívánok az új esztendőre!


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2018. december 28., 17:49; Megválaszolva: 2018. december 31., 21:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: