• Szédülés, fáradtság

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot kívánok érdeklődnék hogy mi lehet a probléma! 140es a veronyomasom átlagosan a szivritmus átlagosan 110 a háziorvosom írt fel vernyomas csökkentott illetve szivritmusra is gyógyszert tulora és huma pronolt illetve panagint is szedek gyakran szédülök nem nagy mértékben! Ha fekszem semmi baj! Lehet pszichés is elégé félek egy bizonyos betegsegtol ami az agyverzes minden hónapban megyek laborba a kálium szintem magasabb egy picivel most abbahagytam a gyógyszer szedest hogy a szervezetem kiuruljon a gyogyszertol! Szeretnék tul lendülni ezen! Bár sokat is foglalkozom ezzel ezért írtam hogy pszichés is lehet! Kérném a segítségüket ha lehet hogy szeretém kizarni a szív illetve agyinfartus lehetőség köszönöm a valaszukat!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a szédülékenység témában

        Kedves Kérdező! A szívinfarktus illetve az agyvérzés kizárására a javasolt gyógyszerek abbahagyása nem a megfelelő módszer, amennyiben mindegyik szedését abbahagyta. A leírásában csak laborvizsgálatról tesz említést. Nem tudom, hogy történt-e EKG, kardiológiai vizsgálat illetve a pajzsmirigyműködés vizsgálata. Amennyiben nem, akkor ezek elvégzését mindenképpen javasolnám. A további gyógyszerelést pedig beszélje meg háziorvosával.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2018. december 27., 09:55; Megválaszolva: 2018. december 31., 19:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: