• jo-i n tüdő ct

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        előzetes diagn.-ban szerepelt ez, mi a csoda ez? előzmény: korábbi már lezajlott, gyógyult, illetve kezelés alatti betegségek: hasnyálmirigy gyull., tüdőembolia, nyombélfekély, gyermekkori szívizom gyull., agyi bevérzés ütődés következtében. állandó: magas vérnyomás.

        Dr. Árki Ildikó válasza a tüdő CT témában

        Tisztelt Kérdező! "jo-i n tüdő ct" Ezt írta a kérdés címéhez. Ezt nem tudom értelmezni sajnos. Lehet, hogy valami lemaradt. (A "jo-i" az valószínűleg jobb oldalit akar jelenteni) Jó egészséget kívánok az új esztendőre. Üdvözlettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 21., 09:26; Megválaszolva: 2018. december 30., 19:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: