• Laborlelet értelmezése

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő! Szíveskedjen az elküldött laborvizsgálatot számunkra érthetővé tenni! Mire utalnak az eltérések? A vizsgálat napján nagyon erős menstruációs vérzésem volt. Várom megtisztelő válaszát! Üdvözlettel: DÉ.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a Laborvizsgálatok témában

        Kedves Kérdező! A laboratóriumi eredményeket mindig a beteg panaszaival, a betegvizsgálattal együttesen kell értelmezni. Nem derül ki, hogy miért történt a vérvétel. A laborleletek alapján a vasraktárai kiürültek, még vérszegénység nem áll fenn, de tekintettel az erős menstruációs vérzésre, vaspótlás mindenképpen ajánlott. A fehérvérsejtszám emelkedés magasabb neutrofil szám mellett valószínűleg lezajlott bakteriális fertőzésre utal, mivel a CRP szintje normál tartományban van. A hormonszintek normál tartományba esnek.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2018. december 18., 19:35; Megválaszolva: 2018. december 19., 21:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: