• Gyógyszerkölcsönhatás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Kardiológusom 2x25mg Betaloc-ot írt fel szapora szívverésre, idegsebész gerincsérvet állapított meg, ami miatt rosszul alszom, ezért este 1tbl 10 mg Medazepamot rendelt. Kérdésem, szedhető-e ez a nyugtató v. altató(? )a Betaloc mellett, mivel ez a vérnyomást is csökkenti. Átlagos RR értékem 105, 125/65, 75. Úgy tudom a nyugtatók is csökkentik a vérnyomást, illetve okoz-e zavartságot vagy egyéb súlyosabb problémát a két gyógyszer együttes alkalmazása?

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a nyugtató témában

        Kedves Kérdező! Az esti, alvást elősegítő nyugtató nyugodtan szedhető Béta blokkolószerrel együtt.Ennek nem lesz semmilyen negatív következménye. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 18., 14:00; Megválaszolva: 2018. december 27., 17:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: