Gyógyszerkölcsönhatás

Kardiológusom 2x25mg Betaloc-ot írt fel szapora szívverésre, idegsebész gerincsérvet állapított meg, ami miatt rosszul alszom, ezért este 1tbl 10 mg Medazepamot rendelt. Kérdésem, szedhető-e ez a nyugtató v. altató (? ) a Betaloc mellett, mivel ez a vérnyomást is csökkenti. Átlagos RR értékem 105, 125/65, 75. Úgy tudom a nyugtatók is csökkentik a vérnyomást, illetve okoz-e zavartságot vagy egyéb súlyosabb problémát a két gyógyszer együttes alkalmazása?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza nyugtató témában

Kedves Kérdező!

Az esti, alvást elősegítő nyugtató nyugodtan szedhető Béta blokkolószerrel együtt.Ennek nem lesz semmilyen negatív következménye.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2018. december 18., 14:00; Megválaszolva: 2018. december 27., 17:30
Kérdések és válaszok: Egyéb
Zsibbad mindkét lábam, mi lehet az...
Tüdő Ct Eredmény
Vèrkèpem elemzese
PostCovid véreredmény eltérés
Gyomorpanaszok