• Miért nem segìt rajtam a Candida diétám?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő! Tőbb mint 1 éve van kellemetlen hüvelyi folyásom és puffadt hasam. 10 hónapja Candida diétázom amit a nőgyógyászom javasolt. Kb 5 hónapig volt gyógyszeres kezelésem de egyik gyógyszer sem segített ezért kezdtem a tisztìtó diétát. 60kg-ról 48kg-ra fogytam, kihullott a fél hajam de a tüneteim alig egyhültek ami nagyon aggasztó mivel a diétát tökéletesen betartom. Mit kellene még tennem, hogy végre meggyógyulhassak és visszanőjjön a hajam? A választ előre is köszönöm!

        Dr. Árki Ildikó válasza a hüvelyi folyás, haspuffadás témában

        Tisztelt Kérdező! A hüvelyi folyás és a haspuffadás panaszok mögött valószínűleg más-más ok áll. Javaslom, hogy az ismételt nőgyógyászati vizsgálaton kívül keresse fel a panaszával háziorvosát, aki ha szükséges további vizsgálatokra tudja beutalni (gasztroenterológia, endokrinológia)


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2018. december 12., 15:11; Megválaszolva: 2018. december 15., 14:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: