• Miért magas a vérsüllyedés?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő/Úr! Édesanyámnak nagyon magas a vérsüllyedése: 52 mm/h. A házi orvosa elküldte különböző vizsgálatokra amik negatívak lettek: szemészet, tüdőröntgen, szájsebészet, orr-fül-gégészet, urológia, nőgyógyászat. A házi orvosa széttárta a karját, hogy akkor nem tud mit csinálni. Viszont én nem gondolom, hogy ezt ennyiben kéne hagyni. Szeretnék tanácsot kérni, hogy hova, milyen vizsgálatokra menjen el még anyukám? Amit Ő érez: fájnak a térdei és a csuklója. Van, hogy egyáltalán nincs fajdalma, van, hogy alig tud menni. (Pár éve csontritkulásra szed gyógyszert: Sedron, -Calcium, D vitamin-) Csatoltam a vérvételi eredményt bár a vérsüllyedésen kívül az eltérő eredmények csak kissé térnek el Válaszát köszönöm szépen!

        Dr. Árki Ildikó válasza a gyorsult süllyedés témában

        Tisztelt Kérdező! Háziorvosa gondos kivizsgálását hasi ultrahang vizsgálattal, reumatológiai szakorvosi vizsgálattal lenne érdemes kiegészíteni. Üdvözlettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 04., 19:24; Megválaszolva: 2018. december 10., 23:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: