• Csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr úr/Nő! Következő dologra lettem figyelmes a szegycsontomon felfedeztem egy kemény csomót, egyáltalán nem fájdalmas csomóról van szó. először azt hittem egy kialakuló elég nagy pattanásról van szó, de ennek már másfél hete. Azóta is ugyan akkora és nem fájdalmas még nyomásra sem igazán. a mérete picit nagyobb mint egy borsó. kérdésem lenne hogy mi lehet ez? kell e vele orvoshoz fordulni?

        Dr. Árki Ildikó válasza a csomó témában

        Tisztelt Kérdező! Látatlanban lehetetlen diagnosztizálni. Lehet lágyrész eredetű, csont eredetű is. Mutassa meg háziorvosának, vizsgálat után már közelebb lehet jutni az elváltozás mibenlétének meghatározásához.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2018. december 02., 22:40; Megválaszolva: 2018. december 10., 22:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: