• szemhélymozgás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! pár napja a bal szemhélyamon önkéntelen rángások kezdődtek. Teljesen rendszertelenül, néha óránként csak 1-2-szer, máskor 1 órán belül 5-10 percenként. Napszaktól, hangulattól független. Rövid ideig, kb fél, 1 percig tart. Apró rángásokkal indult, tükörben szinte nem is látszik a mozgás. De van amikor olyan érzés, mintha a szemhélyam "rátapadna" a szemgolyómra. Az elmúlt 1-2 hónapban elég stresszes időszakban vagyok, lehet ettől is (remélem), de komolyabb probléma jelzését is olvastam. Megköszönöm ha tanácsot ad, érdemes-e felkeresnem egy neurológust. Köszönettel hajdu lászló

        Dr. Kerekes Éva válasza a szemhéj rángás témában

        Tisztelt László, a szemhéj rángásai valóban gyakoriak és sokszor nem áll mögöttük kezelést igénylő betegség. Azt javaslom, szedjen 1-2 hónapig MagneB6-ot, ez gyakran megoldja a problémát.


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 02., 21:48; Megválaszolva: 2018. december 03., 12:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: