• Nyelv duzzadó érzeése, torok duzzadó érzése

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot kívánok. Furcsa kérdéssel fogok lehet élni. Voltam már háziorvosnál, de tanácstalan, nem tudja hová küldjön vagy küldjön e szakorvosi vizsgálatra. Olyan problémám lenne, hogy napszaktól függetlenül, ételtől, időjárástól független jó párszor elfordul olyan érzés hogy a nyelvem, mintha elkezdene dagadni duzzadni. Ezzel egyidejűleg a torkomba is átmegy ez az érzés, mintha duzzadna, dagadna a torkom is. Amilyen hirtelen jön, olyan gyorsan el is múlik. És rögtön tarkófájás követi pár percig. Aztán az is elmúlik. Kérdésem lenne, hova-merre-milyen szakorvoshoz? Köszönöm a mielőbbi választ.

        Dr. Árki Ildikó válasza a nyelv duzzanat érzés témában

        Tisztelt Kérdező! Csak olyan érzés, vagy valóban nyelv duzzanatról van szó? Allergológiai szakrendelés felkeresése javasolható. Üdvözlettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 01., 14:26; Megválaszolva: 2018. december 04., 19:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés