• Szédülés és szülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A szülést követöen ugy 1-1.5 honnapal a következö tünetek jelentkeztek nálam: -rossz közérzet -halálfélelem -mindjárt megfuladok érzés -vénulás érzet a kezekben -izzadás, aztán hidegrázás -émelygés -ujabba: fejfájás, szédülés -mintha elveszíteném a kontrolt -ájulás érzet -kézzsibbadás szájzsibbadás -félek hogy elveszítem a kontrolt magam felett -elöfordul hogy ilyenkor gyakran kell wc re járnom Válaszát elöre is köszönöm

        Dr. Árki Ildikó válasza a zsibbadás, félelem témában

        Tisztelt Levélíró! A leírt tünetek hátterében organikus ok is állhat és pszichés ok is. Keresse fel háziorvosát. Amennyiben a vizsgálatokkal szervi okot nem találnak, úgy pszichés ok, szorongásos kórkép feltételezhető és javasolt pszichiáter felkeresése. Üdvözlettel


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 29., 22:38; Megválaszolva: 2018. november 30., 20:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: