• vékonybél fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! Sürgős segítségre lenne szükségem. Vékonybél fertőzést állapítottak meg nálam, de az előírt gyógyszereket, Klion, Summetrolim, nem tudom beszedni, mert lefogytam, B12 hiány, gyengeség, hányinger, hasi fájdalom, ételintoleranciák, felszívódási zavarok, epe-hasnyálmirigy működés csökkenése, IBS,. Emiatt csak diétásat és keveset tudok enni.Kaptam erősítő infúziókat, de 1-2 nap, ráadásul kontaminált vékonybél szindróma. Van-e más lehetőség a gyógyulásra? Köszönöm sürgős válaszát.

        Dr. Plósz János válasza a SIBO témában

        Igen, a Normix nevű antibiotikum is segíthet a kontaminált vékonybél szindrómában és ennek lényegesen kevesebb mellékhatása van.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2018. november 29., 17:24; Megválaszolva: 2018. november 29., 19:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: