• Mellékhatás kifejtése.

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Köszönöm az eddigi válaszait. Még egy kérdésem lenne ezzel a megace itallal kapcsolatban az az a mellékhatásról. A májamra és a vesémre nézve káros lehet? Nincs se méj és se vesebetegségem. A Crohn betegség van amiről írtam Őnnek. Ami írt mellékhatást emők fájdalma illetve szőr növekedés ez veszélyes vagy csak kellemetlen? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Lőrik István

        Dr. Plósz János válasza a megace témában

        A korábban vázolt mellékhatások inkább kellemetlenek, nem szükségszerűen jelennek meg illetve átmenetiek. A máj számára jelent feladatot a gyógyszer eltávolítása, igy májenzim-emelkedést esetleg májciszták megjelenését okozhatja.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 25., 17:13; Megválaszolva: 2018. november 25., 17:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: