• Megace szedése?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Dr. Úr! Én 33 éves férfi vagyok Crohn beteg amire meg is műtöttek 2007 ben. Szeretnék egy pár kiló izmot magamra pakolni sportolással......ez a fő cél. A kérdésem az lenne, hogy én fogyaszthatok e Megace szuszpenzót az étvágyam növelésére? Jelenleg Pentasa 500 mg gyógyszert szedek napi 3x1 és Fresubin prteint iszok szintén 3x200ml Hasmenésem többször van. Vannak időszakok amikor egyáltalán de van amikor napi 3-4 szer. Én jókat hallottam erről a Megace szuszpenzióról....azért gondoltam a szedését persze nem hosszú ideig. Ebben szeretném az Ön véleményét kikérni amit előre is köszönök.

        Dr. Plósz János válasza a megace témában

        A Megace segíthetne az étvágy és a testtömeg növelésében, de másodlagos női nemi jellegzetességek megjelenését okozhatja, szóval a mellékhatások miatt én ilyen céllal nem javasolnám a használatát.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 23., 16:36; Megválaszolva: 2018. november 25., 15:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Gyerekkorom óta vékony testalkatom van, 30 éves létemre kezdtem neki az itthon végezhető sportoknak vagy kinti futásnak, de továbbra is rajtam van néha az erőtlenség levertség és a testtömegem sem akar elmozdulni 60-62...
        Tisztelt Doktornő! Kb 1 éve kezdődött nekem életem első alvásparalízise! akkor még csak havonta 1-2x jelentkezett! Elkezdtem járni pszihologushoz felfedte az okát és egy időre abba is maradt! Ezután elmentem balaton soundra és kábítószert...