• Lágyéktáji szúró akut fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Webbeteg, 25 éves férfi vagyok, 18éves korom óta ülő, irodai munkát végeztem, jelenleg fizikait, mely soran 20-40kg-okat emelgetek. Közel egy éve rendszeresen jelentkezik deréktáji fájdalom bal oldalrol, valamint lágyéktáji szúró fájdalom jobb oldalon. Alkalmankent a jobb belső combomba is kisugárzik, neha zsibbadás kíséri a karomban leginkabb. A háziorvosom 3hete pihenest javasolt, de a fajdalom nem szunik illetve nem feltetlen osszekotheto fizikai mozgassal. Mi lehet az oka panaszaimnak, kihez tudok fordulni a problemammal? Koszonom!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A gerinctáji fájdalom valószínűleg megerőltetéstől van, a karjában jelentkező fájdalom lehet szintén a megerőltetéstől. A lágyéktáji fájdalom hátterében állhat sérv is. Javaslom, hogy gerincpanaszával keressen fel reumatológust, míg a lágyéktáji fájdalma miatt esetleg sebészt illetve ultrahang vizsgálat is szóba jöhet.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2018. október 28., 18:36; Megválaszolva: 2018. október 30., 18:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: