• Vérszegény lennék?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Egy hete gyengének érzem magam, fáj a fejem, kissé hányingerem van és szédülök. Instabilnak érzem magam. A vérnyomásomat folyamatosan mérem amikor csak tudom, de azzal nincsen gond. Mióta szédülök hamar kifáradok bármit csinálok. Sok folyadékot iszok, időben alszok mégis elviselhetetlen, hogy nem tudok arra koncentrálni amire kell és elviselhetetlen a szédülés. Sosem voltam frontérzékeny. Vékony alkatú vagyok, próbálok mindent megenni. Tegnap óta szedek Ferro komplex vitamint. Érdemes lenne-e vérvételre menni? Válaszát előre köszönöm! 5 hónapja kiváló volt a leletem. Sajnos nem engedi elküldeni a képet.

        Dr. Árki Ildikó válasza a gyengeség témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt panaszok hátterében nemcsak a vérszegénység állhat, hanem számos más kórkép is. Ezért azt javaslom, hogy a diagnózis nélküli önkezelés helyett keresse fel háziorvosát, aki nemcsak laborvizsgálatot tud végeztetni, hanem meg is vizsgálja Önt, és ha szükséges szakorvoshoz is tudja küldeni. Mielőbbi jobbulást kívánok!


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 25., 11:13; Megválaszolva: 2018. október 28., 18:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: