• Fitneszverseny - szteroid

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Ildikó! Az ügyben keresem, hogy nemrégiben elkezdtem versenyszerűen sportolni, fitneszmodellként versenyezni. Sajnos elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy 2-3 hónapon keresztül kellene ún. Oxandrolone/Anavar enyhe női szteriodot szednem, napi 10 mg dózisban, ami egy tablettát jelent. Több csapattársamtól érdeklődtem már, ők tapasztaltak-e mellékhatásokat, bármi negatív hatást, mindig nemleges volt a válasz, de szeretnék orvostól is tanácsot kérni, hogy ilyen dózisban károsíthat-e bármilyen szervet ez a gyógyszer. Ha jól tudom, vérképbe sem zavar be ilyen mennyiségben. Más készítménnyel nem kombinálnám, csakis ezt kellene szednem diétám alatt 3 hónapon keresztül. Köszönöm a választ előre ise, Nikoletta

        Dr. Árki Ildikó válasza a anabolikus szteroid témában

        Kedves Nikoletta! Az oxandrolone egy testosterone analog. A készítmény a magyar gyógyszerhatóság (OGYÉI) által nem engedélyezett (nem törzskönyvezett). A készítmény használatát nem javaslom. Üdvözlettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2018. október 12., 10:31; Megválaszolva: 2018. október 15., 20:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.