• Magas a tsh?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Megjött a lányom /19/ vérképe. Megszeretném kérdezni menjübk e tovább endokrinologushoz? Tsh 5.27 T4 szabad frakcio 13.72

        Dr. Árki Ildikó válasza a TSH témában

        Tisztelt Kérdező! Nem írta meg, hogy milyen mértékegységekben van megadva az eredmény és milyen a referencia tartomány. Ezek minden laborleleten rajta vannak. Úgy tűnik, a TSH kissé magasabb, az fT4 általam ismert normál tartománya 12, 0-22, 0 pmol/l. A leletet meg kellene beszélni a vizsgálatot kérő orvossal, aki a panaszok és a tünetek figyelembe vételével dönt a továbbiakról, ami lehet pajzsmirigy ultrahang vizsgálat kérése, illetve endokrinológushoz beutalás. Üdvözlettel


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. szeptember 19., 17:32; Megválaszolva: 2018. szeptember 21., 20:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: