• Gyomorhurut

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Az utóbbi pár hónapban gyakran fájt a gyomrom, evés után sokat böfögtem és krákogtam. Elmentem gyomortükrözésre, ahol a következő eredmény született. Ép nyelőcső, cardia a corpus nykh vaskos hyperaemiás a bulbus ép Emozult írtak fel, a panaszaim enyhültek. Ez a gyógyszer megfogja gyógyítani a gyulladást? Esetleg mi segítené még a gyógyulást? Válaszát Köszönöm!

        Dr. Plósz János válasza a gyomorhurut témában

        Igen, a savcsökkentő jó a gyomorhurut megszüntetésére. A gyógyszer mellett érdemes életmódi változtatásokat is megfontolni: gyakori, rendszeres, nyugodt, kis étkezések tartása, a levegőnyelés tudatos kerülése (lassú evés, ivás, beszéd).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. szeptember 15., 15:05; Megválaszolva: 2018. szeptember 16., 20:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: