Nem múló aranyér

Tisztelt Doktornő/Doktorúr Kb 2 hete jelent meg a hátsómon egy bab nagyságú általam külső aranyérnek diagnosztizált csomag. Az első héten csak Reparon nap majd következő héttől háziorvosi tanácsra (de nem látta) a szedett gyógyszerek résznél feltüntetett készítményekkel kezelem a dolgot. Egyik napról a másikra jelent meg és első naptól fogva vérzés és fájdalommentes. A kúrát végigcsináltam az említett 3 gyógyszerrel langyos fürdő, rendes és rendszeres széklet, rostos ételek de "délen" a helyzet változatlan. Az lenne a kérdés, hogy szaladjak proktológushoz vagy várjak türelmesen majd elmúlik a kezeléstől mondjuk 1-2 hét múlva? Mennyi a normális elmúlási ideje egy ilyen csodának? Köszönöm előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza csomó témában

Tisztelt Kérdező!

Nem tudom megmondani, hogy mennyi idő alatt múlik el az észlelt elváltozás, mivel valójában azt sem tudjuk, hogy miről van szó, hiszen orvos nem is látta. Keressen fel proktológust. Üdvözlettel.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2018. szeptember 13., 18:23; Megválaszolva: 2018. szeptember 13., 22:07
Kérdések és válaszok: Egyéb
Forduljak orvoshoz?
Tisztelt Dr.-Dr Nő Tegnap vettem észre egy borsónyi csomót a nyakam felső részén, a hajvonalam kezdeténél. Nem mozdítható, nyomásra, vagy ha...
Fülcimpa alatti csomó, okozhatja...
Üdvözlöm! Korábban kérdeztem egy a torokban levő "gömbbel" kapcsolatban, végülis kiderült, hogy a kivett mandulám helyett vastagodtak meg a...
Borsónyi kemény csomó a fül...
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Egy napja észleltem borsónyi kemény, környezetével összekapaszkodó, nem fájdalmas, nem mobilizálható csomót a jobb...
Dudor vagy csomók
Tisztelt Doktornő, Doktor Úr! A bal oldalamon a bal oldali bordák és a medence csont között ahol az External Oblique (a neten ezt a nevet találtam) ...