• Szedhetem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Doktor Nő/Úr! Feleséegem vérképében 2 csillag található: Basophil 1, 2 % 600 TSH 6, 670 mIU/L Szelén szedését írták elő. Kérdésem, hogy ez így megfelelő, vagy kell-e még másféle elem pótlása? Várom szíves válaszukat, Tisztelettel: Stengetz

        Dr. Árki Ildikó válasza a laborlelet témában

        Tisztelt Kérdező! Levele nem teljesen egyértelmű és a nem tartalmaz referencia értéket. Labor eredményt csak a beteg panaszaival fizikális és egyéb vizsgálati eredményének ismeretében lehet értékelni, illetve kezelési javaslatot is csak ezek ismeretében lehet tenni. A pajzsmirigy betegség megítéléséhez pajzsmirigy ultrahang vizsgálat is szükséges. Üdvözlettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2018. szeptember 12., 16:13; Megválaszolva: 2018. október 17., 21:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: