• Élesztő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Egy táplálékintolerncia teszten kiderült hogy az élesztőre érzékeny vagyok. Gomba féléket szabad fogyasztani? Aloe Immunbled tablettát akarok szedni de gombákkal van tele. Az élesztő allegeriára szabad? Köszönöm a választ

        Dr. Árki Ildikó válasza a élesztő témában

        Tisztelt Kérdező! Nem teljesen világos levele alapján, hogy intoleranciáról, vagy allergiáról van-e szó. Gombafélék között keresztallergia előfordulhat. Lehetséges, hogy jobb lenne másik készítményt választania.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2018. augusztus 30., 12:49; Megválaszolva: 2018. október 25., 22:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: