Colitis vag valami más?

Üdvözlöm! 5 éve colitis ulcerosát diagnosztizáltak nálam. kb egy éve aktív tüneteim vannak. Ennek ellenére nem szeretnék vissza menni a klinikára. Hogy miért az most lényegtelen. (lelki szinten próbálom megoldani) Egy ideje kb kisujjnyi vastag és hosszú valamik ürülnek belőlem reggelente. Ezek szagtalanok és valamilyen szövetszerű burok fogja össze. A valós széklethez semmi köze sincs. Internettes fotók között sem láttam még hasonlót. A kérdésem mindössze csak annyi volna, hogy mi ez? Ma pl öt ilyen valami jött belőlem. Küldök pár fotót. Ez valami új keletű. Régebben nem voltak ilyenek. Üdvözlettel: K. Tibor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza colitis ulcerosa témában

A kép alapján ez váralvadék, amelynek oka lehet az aktív vastagbélgyulladás. Mindenképp szükséges lenne endoscopos ellenőrözés valamint a diagnózisnak megfelelő terápia.

Kérdés: 2018. július 01., 14:57; Megválaszolva: 2018. július 01., 16:14
Kérdések és válaszok: Egyéb
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom