• Lehet cukor problémám lesz?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot kivánok! Egy olyan problémával fordulnék önhöz hogy két hete ingadozik a cukorszintem öt hónapja szültem az akkor cukorterhelésen semmi probléma nem volt. Most az utolsó egy hétben viszont etkezés után fel megy a cukorszintem hol 8.5re 10.1 változó de le is megy, eddig 5.6 os cukraim voltak.47kg vagyok nem vagyok tulsulyban. A hajam nagyin hullik es fekete pontok jönnek ki a testenem es nagyon fáradtnak érzem magam sokszor és nem a babám miatt, nem olyan fáradtság.kérdésem az lenne hogy ez lehet a cukorbetegség jelei vagy mi lehet a probléma? előre is köszönöm a válaszát.

        Dr. Rakk Erika válasza a vércukor szint témában

        Kedves Kérdező! Mielőbb jelentkezzen háziorvosánál mert panaszai miatt vérvétel szükséges tünetek okának tisztázáshoz!


        Dr. Rakk Erika
        diabetológus, endokrinológus, belgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Rakk Erika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. június 11., 15:39; Megválaszolva: 2018. október 28., 22:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot !Az lenne a kérdésem hogy már 5 éve küzdök mindenféle problémával :szédülés ,hasfájas,itt zsibbad ott zsibbad ,fejfájás es még jópár tünet váltakozva .Voltam már mindenfele orvosnál és mind negatív lett.Aztan hallottam...