• Hormon vérvétel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Már régóta baba projekten vagyunk a párommal, sajnos eddig nem jött össze. Az alábbi vérvétel eredményem a ciklusom 21. Napján volt. Nem tudom számít e, de a menstruációm szinte 1héttel előbb jött meg. érdeklődnék, mit gondol az eredményein láttán? Köszönettel Adrienn

        Dr. Tekse István válasza a hormonok témában

        Kedves Kérdező! A prolaktin, tesztoszteron, ösztrogén, DHEA-S szintje rendben van. Legyen kedves a 2-5 ciklusnapon vérvételt kérni ( FSH, LH, TSH, prolaktin, E2, progeszteron ), illetve kontroll progeszteront a 19-21. napon ( 28 napon ciklus mellett ). Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. március 04., 19:04; Megválaszolva: 2018. március 05., 14:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfiak és inkontinencia
        Nem kizárólag a nők problémája, gyakran előfordul a férfiaknál is.
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Infografika és videó
      • Hirdetés