• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó estét. Olyan kérdésem lenne, hogy 2 hete volt vetélésem, azóta voltunk együtt védekezés nélkül és kíváncsiságból csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. 8 hetes terhességet vesztettem el. Küret nem volt...lehet hogy új terhességről lenne szó?

        Dr. Tekse István válasza a teszt témában

        Kedves Kérdező! Még nem csökkent le eléggé a vetélésből adódó bétaHCG szint, ez okozza a poz. tesztet. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2018. február 28., 17:08; Megválaszolva: 2018. március 05., 14:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: