• Alacsony DAO-enzim szint esetén milyen szakorvoshoz forduljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktornő! Kb háromnegyed éve voltam először hisztamin intolerancia vizsgálaton, akkor 6-os értéket mutatott a vizsgálat. Elkezdtem a magam módján diétázni, illetve szedtem mellette néhány naponta (a tünetek jelentkezése esetén) 1 tabletta LERTAZIN 5 mg filmtablettát. Az eredmény annyi volt, hogy a tünetek nem 2-3 naponta, hanem 4-5 naponta jelentkeztek, lefogytam 8-9 kg-ot kg 3 hónap alatt. Akkor is csináltam vizsgálatot, a DAO enzim szint már csak 2 volt. A tüneteim: puffadás, viszketés, korábban reflux. Az a kérdésem, hogy amennyiben szakorvost szeretnék felkeresni a részletesebb kivizsgálás és terápia céljából, milyen szakorvoshoz forduljak?

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a histamin intolerancia témában

        Kedves Kérdező! Allergológiai centrumot keressen fel. Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. szeptember 05., 15:39; Megválaszolva: 2017. szeptember 07., 20:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: