Progeszteronpótlás

Tisztelt Doktor Úr! Férjemmel babát tervezünk, és hormoneredményeim miatt progeszteronpótlást kapok (Progesterone exeltis) . Femibiont szedek 4 hónapja, kb. azóta próbálkozunk a babával. Az a kérdésem, hogy a Femibion 0 szedhető -e a progeszteron tabletta szedése mellett? Köszönön válaszát!

Dr. Pétervári László válasza Hormonpótlás témában

Igen! A vitamin szedhető a hormon tabletta mellett.

Kérdés: 2017. július 10., 15:23 ;Megválaszolva: 2017. július 10., 18:13
Kérdések és válaszok: Egyéb
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt
Fáradtság, gyengeség, EBV
Kideríthető-e, hogy voltam-e covid...