• Mi lehet az az anyag ,amely megszínezi a fehér trikómat és lila lesz? Mi okozhatja,mire vigyázzak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Négy-öt nap használat után a fehér trikóm lilas színüre változik.Sőt a wc ülőkéje is,amely fehér.Szeretném tudni,hogy mitől lehet ez? Gondoltam rá,hogy bevizsgáltatom analitikussal. Talán a kozmetikumtól lehet? Köztudomású,hogy kőolajszármazékból állítják elő.Vagy netám más tusfürdő vagy sampon vagy hormonegyensúly terápián vagyok túl,lehet ennek a hatása? Kérem legyenek kedvesek válaszolni.Köszönettel:Zsuzsa

        Dr. Bodnár Edina válasza a elszíneződés témában

        Sajnos erre nem tudok választ adni Önnek! Esetleg próbálja meg, hogy Ung.hydrophil. nonion. mosakodókenőccsel fürdik, és nem használ kozmetikumokat.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. május 07., 23:09; Megválaszolva: 2017. május 23., 07:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: