Rákos vagyok?

yáron kezdődött a problémám, amikor külföldön voltam, és rögtön megérkezés után ment a hasam még 2 héttel hazaérés után is. Ekkor a székletben nem találtam semmi furcsát, olyan volt mint amilyen szokott a híg széklet lenni. Erre kaptam gyógyszereket, majd fokozatosan elmúlt, azonban már külföldön volt, amikor azt éreztem, mintha nem örülnék ki teljesen, most 4 hónappal külföldön tartózkodásom után, a következő panaszaim vannak: sokszor szelelek, legutolsó székeléskor a wc oldalán élénk piros csíkot vettem észre, olyan mintha nem örülnék ki, fáj a gyomrom esetleg vastagbelem (szúr) , végbelem fáj székeléskor, néha utána is. Én meg vagyok győződve arról, hogy rákos vagyok, viszont nagyon félek, mert csak 18 éves vagyok. Ön szerint is az vagyok?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Judit válasza hasi panaszok témában

Kedves Kérdező!

Valószínűbbnek tartom, hogy inkább fertőzéssel függ össze a panasza, mint daganattal, de kizárni csak további vizsgálatokkal lehet.

Amennyiben nem szűnnek a panaszai javasolt mielőbb jelentkezzen orvosnál.

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus
Kérdés: 2016. december 26., 13:17; Megválaszolva: 2016. december 28., 08:56
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat