Lehetek tüdőrákos?

Korábban dohányztam.Egy ideje nem jó a közérzetem.Gyenge, és levert vagyok.Voltam tüdőröntgenen ott minden rendben volt. Voltam pulomológián, ott is mindent rendben találtak. Az oxigénszintem 9, 9.Nehéz a légzésem, néha fáj a hátam, elől a mellkasom, nem bírom a cigifüstőt, és az erős szagokat. Mintha fájna a tüdőm tőle.Van amikor lehajolok vagy hirtelen mozdulatot teszek, megszédülök.

Dr. Hangonyi Csilla válasza nehézlégzés témában

Kedves Kérdező!

Panaszai alapján, és a negatív mellkas röntgen birtokában a tüdőrák gyanúja nem áll fenn.Inkább hörghurut, allergia, esetleg aszthma lehet a nehézlégzés hátterében. Hirtelen mozdulatkor mindenkinél jelentkezhet szédülés, pl. cipő felvétel után felegyenesedéskor, hirtelen felüléskor. A mellkasi fájdalomnak mozgásszervi oka lehet, de reflux betegség is okozhatja.

Légzésfunkció, allergia vizsgálat közelebb viheti a diagnózishoz.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2016. június 23., 15:18; Megválaszolva: 2016. június 24., 10:08
Kérdések és válaszok: Egyéb
Visszafordítható még?
Tisztelt Doktornő! Írtam már Önnek belégzési nehezítettség témában. 34 éves, vékony nő vagyok, tüneteim a következők: Több mint két...
stressz vagy tüdőbaj?
Tisztelt Doktornő! Pánikbetegséget állapítottak meg nálam 3 éve. Az elmúlt fél évben tünetmentes voltam, viszont most újra előjöttek a...
Jonapot, Lenne par kerdesem mar egy jo...
Jonapot kedves Dr Hangonyi Csilla. Elore is bocsanat a helyes irasi hibaimert en nem magyarorszagrol vagyok. Nekem az a problemam lenne hogy nehezen kapom a...
Légzés probléma
Tisztelt Doktornő! Olyan kérdésem lenne önhöz, hogy allergiás vagyok és néha rám jön olyan érzés, hogy mintha nem lenne elég levegőm akkor...
Lelet kiértékelése