kóros lelet

Tisztelt Doktor Úr! December 22-én volt az utolsó menstruációm, 30-35 napos ciklusaim voltak változóan. Dátum szerint 13 hetes terhes vagyok (2. terhesség) . Ma voltam ultrahangon, ahol azt állapították meg, hogy kevés a magzatvíz, kicsi a baba mellkasa és nem láthatóak egyértelműen a kézujjak. Kérdésem az lenne, hogy ezek egyértelműen kóros jelek? Nem okozhatja, hogy a baba később fogant és kisebb? Esetleg ökölbe volt szorítva a keze? Eléggé bujkált, nagyon nehezen lehetett lemérni. A magzatvíz mennyiségét javíthatja, ha sokat iszok? BPD: 2, 17, APD: 1, 55, TTD: 1, 59, FL: 0, 73, CRL: 5, 04. Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Az ultrahang vizsgálaton megállapítottak alapján Genetikai Tanácsadó felkeresése javasolt.További vizsgálatok szűkségesek lehetnek a pontos magzati eltérés felismerésére, kizárására.

A feltételezésekre lehet válaszolni, de a tényleges magzati állapot, a lehetséges magzati eltérés felismerése az alapvető cél.

Kérdés: 2016. március 22., 20:32 ;Megválaszolva: 2016. március 22., 21:53
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse