Ismét a hideg göb

Kedves Judit! Köszönöm a válaszát. Meggyőzött és kérni fogom a műtétet. Még csak annyit, hogy nálam alighanem az óriási elhanyagolt esetről van szó, ui. 25 éve háromszor voltam vizsgálaton, majd hagytam az egészet és most is csak egy véletlen folytán kerültem az orvoshoz. Akkor milyen szövődményekre számíthatok? Előre is köszönöm a válaszát. Üdvözlettel Szivák András

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Tóth Judit válasza pajzsmirigy hideg göb témában

Kedves András!

A várható nehézségekről javaslom, hogy kérdezze meg a sebészt, aki a műtétet fogja végezni. Felesleges ugyanis olyan dolgokkal ijesztgetni, ami Önnél nem is jön szóba. (pl. alkat, nagyság, kísérőbetegségek, stb...)

Mivel nem vagyok sebész, csak a saját szakterületem példájából tudom, személyre szabott felvilágosítást érdemes adni minden embernek. Van aki a kiütéstől is halálra rémül, és van aki a nagyobb dolgokról is tud reálisan beszélgetni.

Úgy látom az általam ismert adatokból, hogy közel sem számít elhanyagolt esetnek ezt kicsit máshogyan használja az orvos.

Jó egészséget kívánok!

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus
Kérdés: 2016. március 14., 20:25 ;Megválaszolva: 2016. március 15., 13:15
Kérdések és válaszok: Egyéb
Feltétlenül kell-e műtét?
Kedves doktornő! 25 éve egy kb. 2, 5 cm méretű hideggöb található a pajzsmirigyem jobb oldali lebenyében. Az országos onkológiai intézetben...
Stroke utáni állapot
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...