Petefészekrák lehet esetleg?

Tisztelt Doktor Úr! 29 éves vagyok, 4 hónapos a második gyermekem, szoptatok rendszeresen. 7 hete fennálló, (de nem egésznapos) alhasi (egészen a szeméremdomb körüli) nyomás érzés panaszokkal 3 különböző orvosnál jártam. Emellé kb másfél hete társult egy időszakosan fellépő szúró-nyomó érzés a bal petefészek környékén. Felhívtam a szülészorvosomat, aki meg is nézte ultrahangon pár napja (hüvelyi) , de nem látott cisztát. Január végén is volt ultrahangom egy másik orvosnál. Mivel a panaszok fennálnak, már nem tudom, hogy mit gondoljak. Apai nagymamának féloldali mellrákja volt amit sikeresen eltávolítottak és nem adott áttétet. Úgy tudom, ilyen esetben fokozódhat a hajlam a petefészek és mellrákra. Nagyon aggódom, és nem tudom mitévő legyek. Nem szeretnék konkrét google diagnózissal beállítani egy 4.orvoshoz, de így sem maradhat a dolog. A szeméremdomb körüli, pontosabban a szeméremdomb felső részénél, a bugyivonalban, mintha az a csont fájna. A bugyi nem szoríthatja, erre figyelek, hogy megfelelőt viseljek. Urológusnál voltam, megnézte a hugyhólyagot uh-val és vizeletlabor is negatív lett.Valamint a 3 hete levett vérvétel csak egy kissé emelkedett hemoglobint és crp-t mutatott, 8, 3-as értékkel. Szedtem Curam duót már és augmentin duót valamint macmiror kúpot. Hova forduljak Ön szerint?

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A leírt tünetek és az elvégzett labor lelet is gyulladásra utal.

Az alkalmazott két antibiotikum a leggyakoribb kismedencei gyulladásra nem hatékony.

Gyógyszeres kezelés javasolt, a gyulladásra megfelelő készítménnyel.

Ismételt szakorvosi vizsgálat tanácsos, keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.

Kérdés: 2016. március 04., 21:07 ;Megválaszolva: 2016. március 05., 22:12
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse