Hüvelyfolyás

Üdvözlöm! 21 éves vagyok, 2015 júliusában műtöttek Bartholini Cisztával, idén 2016 Januárjában megint kiújult, de magától visszahúzódott. A júliusi ciszta előtt pár hónapig volt fehéres folyásom, ezzel egy magánorvoshoz fordultam aki elvileg erre a legjobb, a Lactofeel hüvelygélt ajánlotta, de nem foglalkozott vele különösebben. Ezt a januári kiújulást is hónapokig tartó fehéres folyás előzte meg, amire használtam Lactofeel-t, de nem használt, utána kiújult a ciszta. De szerencsére visszahúzódott, viszont a folyás nem múlt el. A Lactofeelt megpróbáltam mégegyszer, de ez ugyancsak eredménytelen volt mint az elmúlt 2 alkalommal. Az orvosom mindig azt mondta, nem látja hogy kóros folyásról lenne szó. Most viszont nincs folyásom 2 napja, de pecsételő vérzésem van, és ez nagyon aggaszt. Mert az interneten csak rosszakat olvastam róla, de nem a menstruáció miatt, mert annak közelében sem vagyok. Nem váltom a partnereimet, tartós kapcsolatban élek. Nemtudom összefügg e ez az egész a cisztával, vagy sem, hétfőn megyek orvoshoz vele, de nem tudtam várni már, írni szerettem volna. Még annyi az egészhez, hogy azóta van ez a pecsételő vérzés mióta a barátommal együtt voltunk, két hetente találkozunk csak, mert messze lakunk egymástól. De nem volt durva, sem semmi ilyesmi, és mindig védekezunk rendesen. De most nagyom aggódom, 2015 Áprilisban voltam rákszűrésen, akkor semmi baj nem volt az eredménnyel. De eléggé aggódom emiatt az egész miatt. Várom a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza méhnyak témában

Kedves Kérdező!

Valószínűleg méhnyak gyulladása van, ezt kell majd megfelelően kikezelni.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. március 04., 16:13; Megválaszolva: 2016. március 13., 18:29
Kérdések és válaszok: Egyéb
Peteéréskor rózsaszínes folyás
Tisztelt Doktor Úr! A ciklusom 15-18. napján történő együttlét után (28-35 nap közötti rendszeres menstruáció mellett) második alkalommal...
Kurkumin étrend kiegészítő...
Koleszterin csökkentés aktív...
Koleszterin szint, jó és rossz...
Nappali és éjszakai izzadás