Gyermekválalás

Üdvözlöm. A kérdésem a következő lenne 2014-ben méhnyakputáción estem át rossz cytológia miatt, majd 2015-ben többszöri méhnyaktágításon haematometra miatt.Ön szerint ilyen műtétek után válalhatok még egy estleges terhességet. Azóta minden cytológiám negatív.

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Tekse István válasza méhnyak műtét témában

Kedves Kérdező!

Lehet terhességet vállalni ilyen előzménnyel is fokozott felügyelet mellett.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. március 01., 15:54 ;Megválaszolva: 2016. március 13., 18:28
Kérdések és válaszok: Egyéb
Stroke utáni állapot
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt