Epekörnyéki jobb bordák alatti fájdalom, hasi résznél, háti résznél

T.Doktor úr! Epetáji fájdalmam van.Igen erősen 3 napja.Hányás hasmenéssel. Magas a vérsüllyedésem.23. Mostanra már zsibbad a jobb oldali hasam. Még nem kaptam semmilyen gyógyszert a háziorvostol. Mennyire súlyos ez a tünet.Eddig epekövet nem állapitottak meg.állandó magas vérnyomásom van.Összefügg -e ezzel a tünettel.? A zsibbadás miatt aggódók.Ilyen tünetem még nem volt! Köszönöm előre is a választ.

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza jobb bordaív alatti fájdalom témában

A 3 napos fájdalleginkább fertőző eredetű gyomor-bélhurutnak felelhet meg (a madasvérnyomással nincs összefüggésben) . Javaslom, tartson óvatos diétát, használjon pár hétig probiotikumot, hasmenés esetén Smectát. Ha a panasz nem szűnik, széklettenyésztés is indokolt lehet.

Kérdés: 2016. február 25., 14:27 ;Megválaszolva: 2016. február 25., 17:05
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet hogy cirrózis?
Tisztelt Doktor Úr! 32 éves férfi vagyok. Néhány hónapig az ún. ketogén étrendet folytattam, nem voltam és jelenleg sem vagyok túlsúlyos...
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt