megnőtt szemérem ajak

Szerenék érdeklődni, hogy 25 éves kor felett várható-e, hogy a szemérem ajkak megnőnek? Pár éve azt vettem észre, hogy meg van nőve mint amilyen volt főleg a kis szemérem ajak. Évekig borotválkozásnál a kis szemérem ajkat kifele húztam és esetleg ettől megnőhetett e vagy megnyúlhatott e? Köszönöm Tisztelettel: Niki

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Tekse István válasza kisajak témában

Kedves Niki!

Nem hallottam még ilyenről, lehet eddig nem annyira figyelte, hogy mekkorák. Ha zavaró, úgy plasztikai sebész segíthet a problémán.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. február 16., 15:51 ;Megválaszolva: 2016. február 16., 16:51
Kérdések és válaszok: Egyéb
Stroke utáni állapot
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt