menstruáció

Kedves Doktor Úr, a parom és én is szexuális együttlét utáni "felfázásban" szenvedtünk, erre mind a ketten a Ciprofloxacin nevezetű antibiotikumot szedtük 5 napig. Nagyjából egy hettel kesőbb meg kellett volna jönnie de már 5 napja késik. Az érzékeny mellbimbók, hasfájás jelen van de nem menstruálok, lehet ez az antibiotikum hatása? Mi tévő legyek?

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A terhesség lehetősége adott, ha fogamzásgátló készítményt nem szedett.

Ennek vizsgálata szükséges, terhességi vizelet vizsgálat, szakorvosi vizsgálattal.Terhesség kizárva esetben hormonális oka van a vérzés késésének.

Keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.

Kérdés: 2016. január 29., 00:36; Megválaszolva: 2016. január 31., 16:00
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse