Nagy baj lehet belőle?

Tisztelt Doktor Úr! 6 hetes várandós vagyok. Sajnos egyik este belázasodtam, éjszakára már elég magas (38, 4) lett a hőm. Annyira gyenge voltam és annyira rosszul éreztem magam, hogy muszáj voltam bevenni lázcsillapítót. Egyébként egész nap csak gyógyteákat ittam. Itthon csak rubophen volt. Ezt vettem be. Kérdésem az, hogy nagyon rosszul tettem-e, lehet- e negatív hatása ennek a gyógyszernek a magzatra? Előre is köszönöm! Üdvözlettel, Szilvia

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A leírt gyógyszer készítmény terhességben alkalmazható, magzat károsító hatása nem ismert.

Kérdés: 2016. január 27., 10:42; Megválaszolva: 2016. január 28., 22:13
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse