Bakteriális fertőzés

Tisztelt Doktor Úr! December közepén kezdődött a bakteriális fertőzésem, mely szexuális együttlét alatt hüvelybemenetkor és közben iszonyúan égetett. Külsőleg sem viszketés, sem folyás, nem volt. Decemberben szájon át bevehető tablettákat kaptam melyek gombás és bakteriális fertőzésekre is jó. De nem használt. Majd utána kaptam egy CNN kúpot ami szintén nem használt. Végül két hete egy gynazol nevű hüvelykrémet mellyel egy napig jó volt, de az újabb szexuális együttlét után megint visszajött a fájdalom. Ha nem érintkezünk akkor nem fáj és nem okoz problémát. A párom egyszer sem lett kezelve ez idő alatt. Olvastam az interneten a joghurtos-tampon módszert. Ez használhat? A páromat nem kellett volna kezelni? Vagy ilyen esetben ő nem kaphatja el? Az elmúlt másfél hónapban már 3 különböző orvosnál voltam és nagyon csalódott vagyok, hogy semmi sem segít. Nagyon örülnék ha tudna valamit ajánlani. Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Tekse István válasza gyulladás témában

Kedves Kérdező!

Igen nehéz vizsgálat nélkül bármit mondani. Hüvelyváladék tenyésztés és az alapján célzott terápia lenne szerintem a megoldás. Utána pH csökkentő folyamatos hüvelyi kezelés. Probiotikus tampont javasolnék inkább (Ellen tampon)

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. január 24., 20:41 ;Megválaszolva: 2016. január 27., 16:43
Kérdések és válaszok: Egyéb
Égési sérülés utáni duzzanat...
Végbélsipoly
Tisztelt Dokror nő/ Doktor úr! A kérdésem az lenne,hogy enyhén begyulladt végbélsipollyal szabad e repülővel utazni? Válaszát előre is...
Mi lehet a betegségem okozója és...
Tisztelt DR ÚR EGÉSZ ÉLETEMBEN VALAMI GYULLADÁSBAN TARTJA A TESTEMET JOBBÁRA A BELEKET (BŰZÖS SOK GÁZ KÜLÖMBÖZŐ ÁLLAGÚ SZÉKLET) ÉS A LÉGUTAT...
Bakterológia
Tisztel Doktor Úr! Párommal lombikprogramban veszünk részt. A tavaly novemberi lombik előtt, - a szükséges vizsgálatok elvégzésekor - bakteriális...
Gyulladt makk
Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a problémám, hogy a makkom begyulladt. Nagyon piros és enyhe fájdalmat is érzek, nem viszket. Korábban is pirosas volt...