Terhesség?

Tisztelt Doktor Úr! Nagyon köszönöm a terhesség lehetőségét illető válaszát. Azt javasolta, hogy egy hét késés után vizsgálatra van szükség. Előtte véleménye szerint csináljak terhességi tesztet, vagy az még nem mutatná ki az esetleges terhességet? Illetve egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával, már ilyen korai szakaszban fény derülne rá? Ha nem terhesség, akkor mi okozhat ilyen késést vagy esetleg kimaradást? Még sosem volt ilyenre példa, mióta menstruálok. Válaszát várva, tisztelettel: T.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza késés témában

Kedves Kérdező!

Késést okozhat ciszta, endokrin probléma, stb. Nincs jelentősége ismételt tesztnek.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. január 22., 16:19; Megválaszolva: 2016. január 27., 16:35
Kérdések és válaszok: Egyéb
Magas konjugált bilirubin
Hasi ultrahang utáni teendők
Combfájdalom
Emelkedett káliumszint
Koronavírus elleni oltás
Tisztelt Webbeteg! Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy melyek azok az egészségügyi okok, amelyek kizárják a koronavírus elleni védőoltás...