Mi lehet a bajom?

Üdvözlöm kérdésem lenne, hogy mi okozhatja a bajomat mert az én orvosom nem hajlandó rendesen megvizsgálni.. pár napja fáj a tarkóm legyengülnek érzem magam néha elkezd remegni a kezem van mikor kicsi köhögésnél rámjön a hányinger és szédülni kezdek. Mi lehet a baj?

Dr. Szanyi Andrea válasza gyengeség témában

Kedves Kérdező! Orvosi vizsgálat nélkül nem tudok diagnózist mondani. Szédülés, fejfájás hátterében állhat vérnyomás ingadozás, alacsony vércukorszint, vérszegénység, nem elegendő folyadékbevitel, nem elegendő alvás. Javasolnám, hogy történjen vérnyomásmérés, vércukor és vérkép vizsgálat, lázmérés. Erőltetett köhögés is járhat hányingerrel. Amennyiben fentiek nem igazolnak kórosat, panasza hátterében lelki eredet lehetősége is felmerül.

Cikkek a témában
    Nincs találat!
Megválaszolva: 2016. január 24.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Fizikai erőtlenség
Kedves Dóra! Néhány hónappal ezelőtt jelentős fizikai erőtlenséget kezdtem el tapasztalni magamon a legkisebb fizikai aktivitás kifejtésénél is. Nyugalmi...
Időskori gyengeség
Tisztelt Doktornő! Nagymamám 2020.01.19-én bekerüld a kórházba, mert nem tudott bemenni az udvarról, nem bírt lépni egy lépést sem, egy helyben állt. Mivel...
Gyengeség
Tisztelt Doktor Úr! Szeretnék segítséget kérni, hogy mi lehet a problémám! Tavasszal kezdődött gyomor fájdalom, hányingerrel, voltam gyomor tükrözésen,...
Láb legyengült ill szédülés gyengeség...
Tisztelt dr nő Kérdésem a következő lenne. Hirtelen lábgyengeseg fog el és szinte erőtlen leszek és szédülök. Felfelé nem tudok néni mer szintén szédülök ill...
Mi lehet a bajom?
Üdv! Szeretnék egy problémámról érdeklődni.. Kb 3 hete kezdődött elöször csak elhanyagolható izületi/izomfájdalmak. Most már viszont egy hete tart egy erősebb...
Műtét utáni magas pulzus
Kedves Doktornő! Édesanyámnak kb. másfél éve még tökéletes, erős, egészséges volt a szíve, ezt mondta a kardiológus, aki megvizsgálta, mivel Herceptin...