belső szervek

Tisztelt doktor úr! Bal oldalamon derék tájon illetve a hasamon érzek nyomódást, de csak akkor ha fekszek.Interneten olvastam olyanokat, hogy a vastagbelekkel esetleg hasnyálmiriggyel lehet gond. Tavaly januárban voltam hasi ultrahangon akkor minden rendben volt, előfordulhat hogy azóta kialakulhatott valami súlyosabb betegség? Székletem minden nap van, néha néha kimarad egy nap, állagra normális néha vannak rajta kis mennyiségbem nyák csíkok. 20 éves vagyok, úgy tudom ebben a korban ritkábbak a komoly bélrendszeri betegségek. Mi lehet a gond? Esetleg az hogy kb 2 3 év alatt felszedtem 25 kgt? (Sportot abbahagytam) válaszát előre köszönöm! Elnézést hogy kétszer küldtem el, de az előbb valamiért lemaradt az eleje.

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza hasi nyomódás témában

Az előbb csak a kérdés fele jött meg. A nyomódást a súlynövekedés illetve a hasfal tágulása-húzódása okozhatja. Javaslom, mozogjon rendszeresen, intenzíven, erősítse a hasfal tónusát. Ha a panasz fokozódna, akkor azért mindenképp keresse fel háziorvosát.

Kérdés: 2016. január 19., 18:30; Megválaszolva: 2016. január 19., 18:40
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lép hiányából fakadó eljárás
Herpesz vírus (vérvétel)
Kérdőjeles probléma
Mai válaszra kérdés
Allergi miatt szenvedek tanácsot...