Vajon megfelelőek a pajzsmirigy értékeim babavállaláshoz?

Jò estét Doktor Ùr! Azért irok Őnnek, mert tanácstalan vagyok.Párommal egy ideje (1, 5-2éve) probálkozunk a babával.Tavaly augusztusban volt egy méhen kivüli terhességem.Pajzsmirigyemre gyogyszert szedek.Jelenleg Letrox 100 szedek elötti pedig egy évig a 125 szedtem.5éve kikellett venni a baloldali pajzsmirigyemet göbök miatt.Rendszeresen járok vérvételre.Terhesség után a Tsh 0.06 az Ft4 pedig 28, 46 volt. Most ujra voltam csak Tsht néztek az 3, 59 lett. Most nem tudom ez a 100as Letrox jo e.Sikerül e ilyen értékkel teherbe esnem és ha igen megis marad a baba? Letrox mellett még a Czeizel féle magzatvédőt szedem.Emiatt irtam Önnek.Vajon jò ez igy most? Várom válaszát. Üdv: Andrea

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Kérdező!

A TSH értéke nem jó. Kontroll fT4 és TSH javasolt, majd ez alapján terápia beállítás.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. január 17., 23:11; Megválaszolva: 2016. január 19., 18:17
Kérdések és válaszok: Egyéb
Fogamzásgátló védelem
Tisztelt Doktor úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy 1 éves rendes tablettaszedés óta, nagyon lecsökkent a megvonásos vérzésem és egyre...
Szteroidos krém használat...
Tisztelt Doktor Úr! Arról érdeklődnék öntől, hogy gyengítheti-e a az ekcémámra használt szteroidos krém (Ftorocort) használata a...
Fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr! Most kezdtem el szedni a Novynettet (eddig még nem szedtem fogamzásgátlót) a menstruációm 4. napján. Kérdésem lenne, hogy...
Lindynette 20
Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem a következő lenne: 7 éve Lindynette 20 fogamzásgátló tablettát szedek. A tablettát mindig lefekvés előtt...
Szedjek-e fogamzásgátlót?
Tisztelt Doktor Úr! Ön mit gondol a fogamzásgátló tablettákról? Érdemes őket szedni a nem kívánt terhesség ellen, vagy inkább más módszert...