Mellbimbó

Tisztelt Doktornő! Január elseje óta szenvedek a mellbimbómmal. Érzékenységgel kezdődött, majd pattanásszerű elváltozás nőtt rá egy ponton (sehol máshol a környékén semmi bőrtünet nincs) . Ez kifakadt (kis segítséggel, ami talán nem volt jó ötlet..) , majd megnyugodott. Rá 2-3 nappal máshol, de még mindig ugyanezen a mellbimbón kezdődött elölről. És aztán további 1-2 ponton látom most megint a kis gennygócokat. Nem fakasztottam ki semmit az első alkalom óta. Elmentem bőrgyógyászhoz, ő nem tudja, micsoda, allergiavizsgálatra küldene, mert tüdőgyulladás után volt bőrpanaszom, ami azóta olyan 80%-ban rendeződött. De átküldött nőgyógyászhoz, aki rá sem nézett, kizárta a rákot enélkül, mammográfiára nem küldött. Majd át a sebészetre. Ott a diagnózis annyi, hogy mamilla gyulladásos folyamata. Végül Aktil Duót kaptam rá, 2 napja, mert magától nem múlik. Szó szerint úgy viselkednek ezek a dolgok, mint a pattanások, de eléggé aggasztanak. Tud esetleg valamit mondani, merre kéne elindulnom? Vagy mit kéne tennem? Köszönettel: Zsuzsi

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Tóth Judit válasza pattanás a mellbimbón témában

Kedves Kérdező!

Nem gondolnék daganatra szerencsére, jó helyen járt, ha nem műlik a folyamat mutassa meg ujra sebésznek.

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus
Kérdés: 2016. január 16., 21:13 ;Megválaszolva: 2016. január 17., 14:45
Kérdések és válaszok: Egyéb
Gyógyszer tárolása
Mellkasi fájdalom
Szédülés, hányinger...
Leszázalékolás
Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Leszázalékolással kapcsolatban, azon belül is a jogosítvány esetleges elvételéről szeretnék kérdezni. 2020-ban...
Lábtőcsont-törés
Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! 4 hete megbicsaklott a bokám, melyre ráestem és sajnos a sürgősségi ellátás során kiderült, hogy lábtőcsont...