Vérvétel

Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm a válaszát. El fogom végeztetni a kombinált vagy komplex tesztet! Mégegyszer köszönöm!

Dr. Kiss György válasza vérvétel témában

Tisztelt Hölgyem!

Én köszönöm válaszát--ezért érdemes csinálni ezt a Webbeteget.

Üdvözlettel: dr.Kiss

Kérdés: 2016. január 14., 15:57 ;Megválaszolva: 2016. január 14., 20:07
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vér és vizelet vétel
Tisztelt WebBeteg! Érdeklődni szeretnék hogy melyik típusú vér és vizelet vétel a megfelelő nekem. Arról szeretnék képet kapni, hogy a...
vérvétel közbeni idegsérülés
Üdvözlöm! Vérvétel során a megszokott feszítő érzés helyett, szúró, erőteljes fájdalmat éreztem a tű behelyezésekor, amit jeleztem is a...
A gyakori vérvétel tönkreteszi a...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Úgy hallottam, hogy a gyakori vérvétel "tönkreteszi" a vénát. Igaz ez? Vagy csak a kanül tudja "elrontani"? És tud...
Vérvétel, italfogyasztás
Kérdésem az lenne, hogy vérvétel előtt energiaital fogyasztása megengedett-e? Problémát jelenthet, ha ezt elmulasztottam jelezni a vizsgáló...
Sűrű vér
11-éves kislányomnak sűrű a vére, panassza volt hogy hányigerevan és szédül elvitük orvoshoz de nem tudta a vért leveni mert sűrű volt.mitől...