Lépciszta

Tisztelt Doktor Úr! A fiamnál hasi fájdalmak voltak, ma az ultrahangon megállapították hogy a lépén ciszta van. Azt szeretném megkérdezni hogy ez mennyire veszélyes? Milyen veszélyek állhatnak fennt? Előre is Köszönöm válaszát! Sokat segítene! Üdvözlettel

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza lép cysta témában

Ha a cysta mérete nem jelentős (4-5cm alatti) , nem jelent semmi problémát, érdemes évente hasi ultrahang vizsgálattal követni.

Kérdés: 2016. január 14., 14:32; Megválaszolva: 2016. január 14., 15:18
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lép hiányából fakadó eljárás
Herpesz vírus (vérvétel)
Kérdőjeles probléma
Mai válaszra kérdés
Allergi miatt szenvedek tanácsot...