Ez hogy lehetséges?

A peteérésem előrejelzett napja elott két nappal voltam egyutt a barátommal es egy csepp elovaladek/sperma került belém de ez se biztos ezután nem voltunk egyutt többször. 20 orara ra bevettem az escapelle nevű esemény utáni tablettát ami a peteérésem előtti nap volt. Ennek ellenére ma nőgyógyászaton ultrahangon a méhnyalkahártyam megastagodasat allapitottak meg. Egy het múlva van az első napja a menstruaciomnak ezert nem lehetne ilyen vastag a méhnyalkahártyam. Mennyi az esélye a terhessegnek vagy akar a méhen kívüli terhessegnek? Lehet hogy mas miatt van megvastagodva esetleg ciszta vagy mas problémák?

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A méhnyálkahártya megvastagodása a ciklus első felében lévő hormon, az ösztrogén hormon hatására alakul ki.10mm-ig a vastagság normálisnak tekintendő.

A peteérés után termelődő sárgatest hormon hatására az ösztrogén hormon kiegyensúlyozódik.

Terhességi teszt, vizsgálat és ultrahang vizsgálattal a terhesség kizárása után, gyógyszeres menstruációs ciklus rendezés jön szóba.

Ismételt szakorvosi vizsgálat javasolt.

Kérdés: 2016. január 13., 22:24 ;Megválaszolva: 2016. január 15., 22:06
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse